Op zoek naar telefoon reparatie Nieuwegein

telefoon reparatie Nieuwegein

Is uw telefoon kapot en bent u op zoek naar een telefoon reparatie Nieuwegein? Neem dan contact op met ons. Wij beschikken over opgeleide telefoon monteurs.

Mijn ervaring met Halt telecom

Ik heb een zeer positieve ervaring achter de rug met Halt telecom. Ik had mijn iPhone op straat laten vallen en zocht zo snel mogelijk een bedrijf die hem kon repareren. Mijn scherm was namelijk helemaal kapot. Zelf dacht ik dat die niet meer te maken was maar besloot toch maar even langs te gaan. Ik ging naar de winkel en gaf mijn telefoon af. Hij zei dat het een half uurtje zou duren dus ik besloot even de stad in te gaan. Na een half uur kwam ik terug en hij was weer zoals de oude. Je kan nergens meer zien dat die ooit was gevallen. De prijs viel erg mee in tegenstelling tot andere telefoon reparatie bedrijven. Dit bedrijf is zeker aan te raden als er wat is gebeurd met uw smartphone.

Contact

U kunt contact opnemen via de website. Daar staan al onze gegevens waarmee u ons kunt bereiken. Wij horen graag van u.

Geef een reactie